Услуги

Проверка на плагијат

Ние сме доверлива меѓународна платформа за проверка на плагијати, користејќи ја првата повеќејазична алатка за откривање плагијати во светот.
Прозорец со извештај

Истражи ги функциите

Оценување за сличност

Секој извештај вклучува резултат за сличност што го покажува нивото на сличност откриено во твојот документ. Овој резултат се пресметува со делење на бројот на исти зборови со вкупниот број на зборови во документот. На пример, ако твојот документ се состои од 1.000 зборови, а резултатот за сличност е 21%, тоа значи дека има 210 исти зборови во твојот документ. Ова нуди јасно разбирање на степенот на сличностите идентификувани за време на анализата.

Знај како

Што го прави Plag уникатен

Two column image

Пристап од каде било, во секое време, се додека имаш интернет конекција. Ти ги претставуваме најновите функции и функционалности.

  • Повеќејазична детекција на 129 јазици Дури и ако твојот документ е напишан на неколку јазици, нашиот повеќејазичен систем нема проблем да открие плагијат. Нашите алгоритми работат совршено со широк опсег на системи за пишување, вклучувајќи грчки, латински, арапски, арамејски, кирилично, грузиски, ерменски, брахмиски фамилијарни скрипти, писмото Ge'ez, кинески знаци и деривации (вклучувајќи јапонски, корејски и виетнамски), како и хебрејски.
  • Формати Дозволени се DOC, DOCX, ODT, PAGES и RTF датотеки до 75 MB.
  • База на податоци со јавни извори Базата на податоци со Јавни извори се состои од сите јавно достапни документи што може да се најдат на интернет и архивирани веб-страници. Тука спаѓаат книги, списанија, енциклопедии, магазини, блог статии, весници и друга отворено достапна содржина. Со помош на нашите партнери, можеме да пронајдеме документи кои штотуку се појавија на интернет.
  • База на научни трудови Покрај отворената база на податоци, даваме можност да ги провериш датотеките со нашата база на научни трудови, која се состои од повеќе од 80 милиони научни статии од најпознатите академски издавачи.
  • CORE база на податоци CORE обезбедува беспрекорен пристап до милиони истражувачки трудови собрани од илјадници провајдери на податоци со отворен пристап, како што се складишта и списанија. CORE обезбедува пристап до 98.173.656 бесплатни истражувачки трудови за читање со целосен текст, со 29.218.877 целосни текстови кои се директно хостирани од нив.

Заинтересиран си за оваа услуга?

hat
Logo

Our regions