Хуманизирајте го вашиот текст

Нашиот хуманизатор на вештачка интелигенција додава вистински човечки допир на вашата содржина, осигурувајќи дека се чувствува уникатно и лично додека ги исполнува академските стандарди. Верувајте ни да го направиме вашиот текст да се истакне со автентичност и оригиналност.
Пред
Before
73% Текст генериран со вештачка интелигенција
Вообичаена терминологија за вештачка интелигенција
Текст генериран со вештачка интелигенција
ChatGPT
Arrow right
После
After
20% Текст генериран со вештачка интелигенција
Човечко - пишан текст
Автентична структура на реченицата
Лесна за читање содржина
Feature 1

Корисничка поддршка

Feature 1

Лично уредувани текстови

Feature 3

Академски етички

Feature 4

Целосна приватност

Што ќе добијам?

Резултати од детектор на вештачка интелигенција
Низок резултат за откривање вештачка интелигенција
Човечко - пишан текст
Лесна за читање содржина
Two column image
 • Текстови со вештачка интелигенција препишани од човек
 • Подобрена читливост
 • Подобро стилизирани реченици
 • Повеќејазична поддршка
 • Низок ризик за откривање на вештачка интелигенција

Зошто треба да користам услуга за хуманизација на ВИ?

Two column image
 • Постигнете автентичен човечки пишан текст од содржина генерирана од вештачка интелигенција.
 • Гарантирајте точни и привлечни документи преку професионално уредување.
 • Подобрете го природниот тек на говорот со уредување на текст со човечки допир.
 • Осигурајте се дека содржината е погодна за академски контексти, максимизирајќи го разбирањето и ангажирањето.
 • Ние користиме сопствени внатрешни системи, така што можете да бидете сигурни дека вашите податоци се целосно заштитени и вашата документација никогаш нема да се појави на кое било друго место или да биде прикажана како плагијат по второто поставување.
Person
Над 5,2 милиони корисници и уште повеќе
Rating
Оценка 4,7/5 на Trustpilot
Delivery
Гаранција за испорака на време

Заштита на податоците

Two column image

Го користиме нашиот внатрешен систем за откривање на AI-генериран текст и никогаш не ги споделуваме податоците со учители, професори, училишта, универзитети или било кои апликации од трети страни. Покрај тоа, не ги додаваме вашите документи во внатрешните индекси. Ова обезбедува дека вашите податоци се потполно заштитени и вашиот труд нема да се појави на друго место или да биде обележан како плагијат при следниот аплоад.

Достава во рок од 48 часа

Two column image

Завршуваме уредување во рок од 48 часа, но нашата ценовна политика е флексибилна, што ви овозможува да заштедите пари со избор на подолго време на испорака.

Како го хуманизираме содржината генерирана од AI?

Обезбедуваме автентичност на текстот со откривање на содржината, која ја креира AI, и обезбедување на човечки надзор преку внимателно избрани уредници. По прегледот и уредувањето, ви доставуваме целосно уреден документ.

Винаги гарантираме најголемо задоволство со нашите услуги. Приватноста на работата е гарантирана.

Го проверуваме со AI детектор.

Ова обезбедува дека ги идентификуваме сите текстови кои можеби биле креирани со користење на AI.

1.
Наоѓаме области каде текстот бил направен од страна на AI

Ќе го следиме текстот направен од AI и ќе го споделиме со вас.

2.
Назначете уредник

Секој уредник се внимава избира според нивното стручност во предметот и нивната способност да го подобрат квалитетот на вашиот документ.

3.
Прегледајте и преработете документот

Уредникот го прегледува и уредува вашиот документ.

4.
Достава на документ

Ќе добиете целосно уреден документ.

5.
brand
Друг AI-хуманизатор
Уредено од човек
Уредено од машина
Прилагодување кон вашиот стил на пишување
Користење на утврдени писмени стилови
Соодветен тон и пренос на емоции
Компјутеризиран тон без природна топлина и човечки израз
Рачна корекција на граматиката и структурата
Ограничено на постоечките правила, може да ги пропушти комплексните грешки
Лесен за читање, разбирлив текст
Текстот може да биде помалку ангажиран
Јасни, добро структурирани реченици
Сложни, понекогаш премногу долги реченици
Природни, често користени зборови
Тешки, ретки зборови, главно користени од AI алатки
Адаптира текстови на публика и клучни аспекти
Не одговара добро на демографските фактори
Уредникот се совпаѓа со темата, одразува оригинален содржина
ИИ нема лично мислење во текстот
Личен допир
Безличен пристап
Уредникот гарантира оригиналност и академска интегритет
Хуманизаторите на ИИ не можат да се споредат со човечката квалитет

Нашите уредници:

Two column image
 • Нашите уредници се држат до академските стандарди за да го задржат квалитетот и интегритетот на вашата работа.
 • Тие се избрани поради нивната експертиза и знаење во нивните области, обезбедувајќи точни и корисни повратни информации.
 • Фокусирани на јасност и конзистентност, тие внимателно го подобруваат секој документ за да ги исполни врвните стандарди.
 • Посветени на извонредноста, нашите уредници постојано ги надминуваат очекувањата, давајќи ви детална и професионална работа.
Содржините генерирани со вештачка интелигенција се создаваат со алгоритми за вештачка интелигенција, додека плагијатот е копирање на туѓи дела.
Ќе добиете известување кога ќе заврши нарачката, а вашиот документ може да го најдете со избирање на ставката „:varmyordersmenu“ во левото мени за навигација.
Не, ова се две различни услуги. Услугата за отстранување на плагијати може да ја нарачате посебно.
Не, вашиот документ нема да биде споделен со трети страни.
Да, кога нарачувате услуги, ќе најдете прозорец за разговор каде што можете директно да контактирате со уредникот на вашата нарачка.
Цената зависи од должината на документот, процентот, конечниот резултат и датумот на испорака. Деталите за цените може да се најдат на нашата страница за цени или со контактирање на поддршката за корисници.
Цените
Цената на услугата се заснова на вашите преференции и големината на документот. Побрзото време на испорака и помалата веројатност за вештачка интелигенција ќе ја зголемат цената
Време на испорака
Брзо дури 48 часа
Намалување на содржината на вештачка интелигенција
Намали на 10%
Големина на документот
Почнувајќи од 1 страница*
*1 страница - 250 зборови
Logo

Our regions