За студенти

Изгответе брилијантни трудови со помош на нашата алатка

Не само што ќе откриеме плагијат во твојот труд, туку ќе ти понудиме и помош од нашите стручни уредници за да ти помогнат да ги решиш сите проблеми.
StudentWindowDesktop
Бесплатна проверка на плагијат
speech bubble tail
Бесплатна проверка во реално време
speech bubble tail
Детална проверка на плагијат
speech bubble tail
Извештај за сличност
speech bubble tail
Цитирање
speech bubble tail
Проверка во реално време
speech bubble tail
Trustpilot
Бесплатно

Проверка на плагијат

Two column image

Издвој не од останатите детектори на плагијати со нашата посветеност на бесплатната услуга за прва проверка на плагијат. Со нас, можеш без напор да ги оцениш резултатите од проверката пред да донесеш одлука дали да инвестираш во целосен извештај. За разлика од многу други, наш приоритет е твоето задоволство и обезбедуваме транспарентност во процесот.

Технологија

Бесплатна проверка во реално време

Two column image

Оваа опција се покажа како многу вредна бидејќи им овозможува на корисниците да ги споредат своите документи со неодамна објавените трудови, обезбедувајќи релевантност и оригиналност на нивната работа.

Нашиот систем е дизајниран да детектира сличности со трудови што се објавени само пред 10 минути на познати веб-страни. Ова осигурува дека корисниците можат ефективно да ги идентификуваат сите потенцијални совпаѓања со неодамна објавената содржина, овозможувајќи темелна проверка на плагијат и обезбедување на интегритетот на нивната работа.

Прескокни го редот

Приоритетна проверка

Two column image

Оваа функција овозможува да го заобиколиш или прескокнеш редот на чекање и да продолжиш директно напред, ефикасно намалувајќи го времето на чекање.

Потврдата на документот е процес кој бара значителни ресурси и може да потрае значително време за да се заврши. Меѓутоа, со оваа услуга, ја имаш предноста да го прескокнеш чекањето. Искористувајќи ја оваа функција, може да го заобиколиш вообичаениот период на чекање, што овозможува побрз и поцелосен процес на проверка на документите.

Бази на податоци

База на научни трудови

Two column image

Нашата база на научни трудови е единствена база на податоци со повеќе од 80 милиони научни трудови од најпопуларните академски издавачи. Со овозможување на оваа функција ќе можеш да ја провериш твојата работа во однос на содржината на плејадата реномирани издавачи како што се Oxford University Press, De Gruyter, Ebsco, Springer, Wiley, Ingram и други.

Преку нашето партнерство со CORE, нудиме непречен пристап до огромна колекција на истражувачки трудови собрани од бројни провајдери на податоци со отворен пристап. Овие провајдери вклучуваат складишта и списанија, обезбедувајќи сеопфатен и разновиден опсег на научни содржини. Со овој пристап, можеш лесно да истражуваш милиони истражувачки трудови, олеснувајќи ги твоите академски цели и подобрувајќи го твоето знаење во различни области.

Информациите се важни

Темелна проверка

Two column image

Функцијата за темелна проверка на плагијат опфаќа опширно пребарување во базите на податоци на пребарувачите. Со избирање на оваа опција, ќе добиеш попрецизен и поточен резултат за плагијат за твојот документ. Ова темелно испитување обезбедува сеопфатна анализа, не превртен камен во идентификувањето на потенцијалните сличности и давајќи посигурна проценка за оригиналноста на твојата работа.

Бирањето на детална проверка на плагијат нуди значително посеопфатни информации во споредба со редовната проверка. Оваа темелна анализа дава мноштво детални сознанија за дополнително подобрување на интегритетот и оригиналноста на твојата работа. Важно е да се напомене дека поради темелноста на овој процес, деталната проверка може да трае подолго време. Сепак, долгото чекање е добро и вредно за оние кои бараат прецизна и сеопфатна проценка на уникатноста на нивниот документ.

Деталите прават разлика

Детален извештај

Two column image

Со деталниот извештај, имаш можност темелно да ги испиташ оригиналните извори на обележаните сличности во твојот документ. Овој сеопфатен извештај ги надминува едноставните совпаѓања и вклучува парафразирани делови, цитати и какви било случаи на неправилно цитирање. Со обезбедување на овие обемни информации, деталниот извештај дава можност ефективно да ја оцениш својата работа и да ги направиш потребните промени за да го подобриш интегритетот и точноста на трудот. Служи како вреден ресурс за подобрување на квалитетот на твоето пишување и осигурување дека твојот документ ги исполнува највисоките стандарди.

4.2/5
Резултат на поддршка
1 M
Корисници годишно
1.6 M
Прикачувања годишно
129
Поддржани јазици
Сведоштва

Тоа е она што луѓето го кажуваат за нас

Next arrow button
Benjamin Lal Hrin Thang

17 април 2024

rating
This is the best ever I have used in recent years.
Terrence Pee Moyo

16 април 2024

rating
great site for a student, it give all the insight that you may want on you academic research or school work
Maurey Ngunjiri

15 април 2024

rating
I love the fact that I can check my research papers for plagiarism without any stress.
Justy Mwafangeyo

15 април 2024

rating
Plagramme seems to be good I think if you have you have collected enough credit. I was failing to see how it is free but now I have found it out.
Kehinde Rofiat

14 април 2024

rating
I love the app, it really helped in my research work
Romeo Castro

10 април 2024

rating
What I like a about Plagramme is the convenience of the software. The UI is very easy to navigate so anyone can practically use Plagramme. I am currently using it to check for AI Content. Really great
Sahil Dhanvijay

06 април 2024

rating
best plagiarism checker and provide acqurate result
Princess Ashley Derupe

03 април 2024

rating
Plag is a great program that helps us students in order to check our works.
Ashutosh Singh

29 март 2024

rating
i like how it provides me with the plgarism a very usefull toool
Ram Narayan

26 март 2024

rating
The app helped me identify plagiarism and make sure my documents are plagiarism free
Phumzile Sibanyoni

18 март 2024

rating
i like that it will help me get good marks because i will be able to check plagiarism rate before submitting the work
Ing Thienthong

17 март 2024

rating
Plagramme has been an invaluable tool for ensuring the originality of written work. Its comprehensive plagiarism detection capabilities have saved me and my colleagues countless hours of verification,
Muhammad Nesar Ahmed

15 март 2024

rating
this tool is very useful.also, the name is very attractive. these guys are doing really good job
Joelle Zakaria Baroud

12 март 2024

rating
great engine and such an efficacy tool
E Yokesh

12 март 2024

rating
This site is solely helpful for me to identify the plagiarism in my thesis.
Sõlõmôñ Múshîlí Sãlãmbâ

11 март 2024

rating
This is amazing and very helpful educational wise, easy to use and less time consuming
Űñįqűę Bőỹ Ñįț

09 март 2024

rating
its really good tool to use to detect our plagiarism
Abhinav Venkataramani

09 март 2024

rating
it is good and very helpful
Alhamdu Jax Funom

04 март 2024

rating
Programme is an efficient tool for checking plagiarism. It has made my writing work easy and fast.
Subramanian Natarajan

23 февруари 2024

rating
Good checker , user friendly , easy understand
Next arrow button

Изгответе брилијантни трудови со помош на нашата алатка

thesis
Проверка на плагијат
speech bubble tail
Logo

Our regions