За предавачите

Моќ за предавачите

Бесплатна професионална услуга за детекција на плагијати за едукатори ширум светот.
До 20 бесплатни документи месечно

или прочитај повеќе

EducatorWindowDesktop
Приоритетна проверка
speech bubble tail
Проверка во реално време
speech bubble tail
База на научни трудови
speech bubble tail
Детален извештај за сличност на текст (плагијат)
speech bubble tail
База на податоци Core
speech bubble tail
Проверка во реално време
speech bubble tail
Trustpilot
Бесплатна проверка на плагијат

Придобивки за едукаторите

Two column image

Со нашата услуга, проверката на кој било текст за потенцијален плагијат и обезбедувањето исход без ризик никогаш не било полесно.

  • Точни и детални резултати
  • Дешифрирање на парафразирање на ниво на вештачка интелигенција, без потреба да се прави некаква механичка работа
  • Речиси инстант проверка - потребни се само неколку минути
Голем опсег

Бази на податоци

Two column image

Ќе извршиме сеопфатна проверка на твојот труд во споредено со сите наши бази на податоци, вклучително и интернет статии и научни статии. Нашата компаративна база на податоци моментално содржи милијарди документи, како што се меѓу другото и веб-страници, статии, енциклопедии, списанија, весници, книги и научни статии.

Технологија

Проверка во реално време

Two column image

Нашиот систем е дизајниран да детектира сличности со трудови што се објавени само пред 10 минути на познати веб-страни. Ова осигурува дека корисниците можат ефективно да ги идентификуваат сите потенцијални совпаѓања со неодамна објавената содржина, овозможувајќи темелна проверка на плагијат и обезбедување на интегритетот на нивната работа.

Оваа опција се покажа како многу вредна бидејќи им овозможува на корисниците да ги споредат своите документи со неодамна објавените трудови, обезбедувајќи релевантност и оригиналност на нивната работа.

Прескокни го редот

Приоритетна проверка

Two column image

Потврдата на документот е процес кој бара значителни ресурси и може да потрае значително повеќе време за да се заврши.

Проверките извршени од сметката на учител ќе имаат приоритет во однос на оние што ги вршат други корисници.

Бази на податоци

База на научни трудови

Two column image

Нашата база на научни статии е единствена база на податоци со повеќе од 80 милиони научни статии од најпопуларните академски издавачи.

Со овозможување на оваа опција ќе може да го провериш својот труд во однос на содржината на плејадата реномирани издавачи како што се Oxford University Press, De Gruyter, Ebsco, Springer, Wiley, Ingram и други.

Преку нашето партнерство со CORE, нудиме непречен пристап до огромна колекција на истражувачки трудови собрани од бројни провајдери на податоци со отворен пристап. Овие провајдери вклучуваат складишта и списанија, обезбедувајќи сеопфатен и разновиден опсег на научни содржини. Со овој пристап, може лесно да истражуваш милиони истражувачки статии, олеснувајќи ги твоите академски цели и подобрувајќи го твоето знаење во различни области.

Информациите се важни

Темелна проверка

Two column image

Функцијата за длабока проверка на плагијат опфаќа опширно пребарување во базите на податоци на пребарувачите. Со избирање на оваа опција, може да добиеш попрецизен и поточен резултат за плагијат за твојот документ. Ова темелно испитување обезбедува сеопфатна анализа, проверувајќи под секој камен во идентификувањето на потенцијалните сличности и давајќи посигурна проценка за оригиналноста на твојата работа.

Деталната проверка на плагијат дава неколку пати подетални информации во споредба со редовната проверка. Сепак, потребно е повеќе време за да се заврши.

Деталите прават разлика

Извештај за плагијат

Two column image

Со деталниот извештај, имаш можност темелно да ги испитаташ оригиналните извори на обележаните сличности во твојот документ. Овој сеопфатен извештај ги надминува едноставните совпаѓања и вклучува парафразирани делови, цитати и какви било случаи на неправилно цитирање. Со обезбедување на овие обемни информации, деталниот извештај ти овозможува ефективно да ја оцениш својата работа и да ги направиш потребните промени за да го подобриш интегритетот и точноста на трудот. Служи како вреден ресурс за подобрување на квалитетот на твоето пишување и осигурување дека твојот документ ги исполнува највисоките стандарди.

4.2/5
Резултат на поддршка
1 M
Корисници годишно
1.6 M
Прикачувања годишно
129
Поддржани јазици
Сведоштва

Тоа е она што луѓето го кажуваат за нас

Benjamin Lal Hrin Thang

17 април 2024

rating
This is the best ever I have used in recent years.
Terrence Pee Moyo

16 април 2024

rating
great site for a student, it give all the insight that you may want on you academic research or school work
Maurey Ngunjiri

15 април 2024

rating
I love the fact that I can check my research papers for plagiarism without any stress.
Justy Mwafangeyo

15 април 2024

rating
Plagramme seems to be good I think if you have you have collected enough credit. I was failing to see how it is free but now I have found it out.
Kehinde Rofiat

14 април 2024

rating
I love the app, it really helped in my research work
Romeo Castro

10 април 2024

rating
What I like a about Plagramme is the convenience of the software. The UI is very easy to navigate so anyone can practically use Plagramme. I am currently using it to check for AI Content. Really great
Sahil Dhanvijay

06 април 2024

rating
best plagiarism checker and provide acqurate result
Princess Ashley Derupe

03 април 2024

rating
Plag is a great program that helps us students in order to check our works.
Ashutosh Singh

29 март 2024

rating
i like how it provides me with the plgarism a very usefull toool
Ram Narayan

26 март 2024

rating
The app helped me identify plagiarism and make sure my documents are plagiarism free
Phumzile Sibanyoni

18 март 2024

rating
i like that it will help me get good marks because i will be able to check plagiarism rate before submitting the work
Ing Thienthong

17 март 2024

rating
Plagramme has been an invaluable tool for ensuring the originality of written work. Its comprehensive plagiarism detection capabilities have saved me and my colleagues countless hours of verification,
Muhammad Nesar Ahmed

15 март 2024

rating
this tool is very useful.also, the name is very attractive. these guys are doing really good job
Joelle Zakaria Baroud

12 март 2024

rating
great engine and such an efficacy tool
E Yokesh

12 март 2024

rating
This site is solely helpful for me to identify the plagiarism in my thesis.
Sõlõmôñ Múshîlí Sãlãmbâ

11 март 2024

rating
This is amazing and very helpful educational wise, easy to use and less time consuming
Űñįqűę Bőỹ Ñįț

09 март 2024

rating
its really good tool to use to detect our plagiarism
Abhinav Venkataramani

09 март 2024

rating
it is good and very helpful
Alhamdu Jax Funom

04 март 2024

rating
Programme is an efficient tool for checking plagiarism. It has made my writing work easy and fast.
Subramanian Natarajan

23 февруари 2024

rating
Good checker , user friendly , easy understand
Next arrow button

Моќ за предавачите

education
До 20 бесплатни документи месечно
speech bubble tail
Logo

Our regions