Цени

Добиј најдобри резултати

Проверка на документ
Проверка во реално време
Резултат на сличност

Бесплатни услуги

€ 0.00

Проверка на документ

1

Проверка во реално време
check
Резултат на сличност
check

Плаќај при користење

Од € 1.50

Проверка на документ

1

Проверка во реално време
check
Резултат на сличност
check

3 документи

€ 29.99

Зачувај € 4.99


Проверка на документ

3

Проверка во реално време
check
Резултат на сличност
check
Најпопуларно

6 документи

€ 49.99

Зачувај € 7.99


Проверка на документ

6

Проверка во реално време
check
Резултат на сличност
check

9 документи

€ 79.99

Зачувај € 12.99


Проверка на документ

9

Проверка во реално време
check
Резултат на сличност
check
*За нас еден документ е кога има максимум 9.000 зборови. Ако вашиот документ ја надмине оваа граница, системот ќе го одземе соодветниот број документи од вашиот постоечки пакет. Имајте предвид дека пакетот не опфаќа дополнителни услуги како што се темелнипроверки или проверка во базата на податоци за научни статии. Пакетите вклучуваат само отклучување на извештајот за сличност.
Добиј кога е потребно

Премиум услуги

check
Приоритетна проверка

€ 1.50

check
Темелна проверка

€ 2.99

check
Детален извештај

Во зависност од должината на документот

Услуги за уредување
check
Гаранција за автентичност

Во зависност од должината на документот

check
Услуги за уредување

Во зависност од должината на документот

check
Услуга за форматирање документи

Во зависност од должината на документот

Вештачка интелигенција

Ценообразување за откривање на вештачка интелигенција

Проверка на текст
ВИ/Човечка евалуација
Неограничена големина на документ
Процент на вештачка интелигенција на документот
Анализа на ниво на реченица
Реченица AI процент
Детален извештај
Премиум AI модел

Бесплатно

€ 0.00

Проверка на текст

3/ден

ВИ/Човечка евалуација
check
Неограничена големина на документ
check
Процент на вештачка интелигенција на документот

Анализа на ниво на реченица
Реченица AI процент

Детален извештај

Премиум AI модел

Премиум

€ 9.95/мес

Проверка на текст

Неограничено

ВИ/Човечка евалуација
check
Неограничена големина на документ
check
Процент на вештачка интелигенција на документот
check
Анализа на ниво на реченица
check
Реченица AI процент
check
Детален извештај
check
Премиум AI модел
check
Logo
Услуги за институции

Не можеш да го најдеш тоа што го бараш?

education
Logo

Our regions