Услуги

Отстранување на плагијат

Лесно отстрани ја секоја трага на плагијат со помош на нашите академски уредници
Академски етички

За услугата

Two column image

Plag е пионер во понудата на услуги за отстранување плагијати. Развивме строг и етички пристап за отстранување на плагијатот од писмената работа. Нашиот тим од обучени уредници внимателно ги прегледува сите делови од текстот што се означени како потенцијален плагијат. Тие осигуруваат дека секоја цитирана содржина е правилно цитирана и дека се направени потребните препишувања. Со помош на нашите вешти уредници, секаков вид писмена работа може да ги помине дури и најстрогите проверки на плагијати, вклучително и оние што ги прават универзитетите за тезите.

support
24-часовна поддршка
privacy
Целосна приватност
balance
Академски етички
experience
Искусни уредници
Шест чекори за отстранување на плагијат

Процесот

Проверка на плагијат

Нашиот тим го започнува процесот со темелна проверка на документот за плагијат. Се осигуруваме дека документот е проверен според сите бази на податоци и со вклучени опции за темелна проверка. Квалитетот е загарантиран во секој чекор за да се обезбедат најдобри резултати.

1.
Првична проценка на документот

За жал, некои документи може да имаат многу високи резултати за сличност што не можат да се уредуваат, бидејќи не содржат оригинална содржина.

2.
Усогласување на уредувачот

Ангажирањето на најсоодветниот уредник е клучен чекор во нашиот процес, бидејќи гарантира дека документот е прегледан од експерт во соодветната област. Внимателно избираме уредник со долгогодишно искуство за да обезбедиме најдобар можен преглед.

3.
Уредување

Ние се придржуваме до строгите етичи и стандарди за уредување при преглед и уредување на документ. Нашиот тим ги следи утврдените упатства за да обезбеди сеопфатно уредување и да ги одржува највисоките стандарди на етичко однесување, особено при отстранување на какви било случаи на плагијат.

4.
Проверка на плагијат

Се врши проверка на плагијат за да се осигураме дека нема да останат потенцијални случаи на плагијат.

5.
Префрлање до клиент и ревизии

Нашата ригорозна контрола на квалитетот обезбедува оптимални резултати и неспоредливо задоволство на клиентите на секој чекор од процесот.

6.
Уредници

Процес на усогласување на уредникот

Two column image

Како платформа за соработка за едукатори и студенти, ние ангажираме професори и високо обучени студенти да работат како наши уредници.

Посветуваме големо внимание при изборот и обуката на нашите уредници, кои се многу вешти во отстранувањето на плагијатот според нашите внимателно изработени стандарди, методи и најдобри практики. Нашиот структуриран работен тек ни овозможува да го одржиме највисокиот квалитет на услугата и да ги испорачаме нарачките во дадениот рок.

Воспоставивме три стандарди и упатства што сите наши уредници мора да ги следат:

 • Стандард за професионален уредувачОвој стандард ги означува знаењата и вештините потребни за да се биде професионален уредник.
 • Стандард за уредувањеОвој стандард ги опишува најдобрите практики за испорака на услуги до нашите клиенти.
 • Академски стандард на уредувањеОвој стандард ги опишува методите и практиките кои се од суштинско значење за етичка интервенција во академското пишување.
Заштеда на време

Зошто отстранување на плагијат?

Two column image
Недостигот на времеМожеби имате работни или други обврски кои ви оневозможуваат да го посветите потребното време за да го завршите трудот.
Недостаток на инспирацијаОткако ќе потрошиш значително време на содржината, може да ти биде тешко да ги пронајдеш точните зборови што ти требаат.
Наближува крајниот рокНаскоро имаш краен рок, и твојот труд треба да се достави.
Строга специјализацијаЕдноставно не сакаш да навлегуваш длабоко во нешто што нема да го користиш во вашиот иднина. Правилното цитирање може да е едно од тие нешта.
Неквалитетни претходни интервенцииНекои компании и приватни уредници немаат строг методолошки пристап и нивната работа треба да се преработи.
Недостаток на поддршка од твојот претпоставенВашиот претпоставен можеби нема да може да даде јасни објаснувања за правилата за цитирање.
Потреба за квалитетен резултатТи се стремиш да изработиш исклучително добар труд и бараш стручна помош за да ја постигнеш таа цел.
Експертиза

Загарантиран професионализам

Two column image

Професионалната работа што ја вршат нашите уредници овозможува тезите непречено да поминат на проверките спроведени од универзитетските програми.

Нашиот тим од експерти користи најсовремен софтвер опремен со високо ефикасни бази на податоци против плагијати за да испорачаат исклучително уникатни текстови. Ова ја елиминира секоја загриженост за оние кои се потпираат на нашите услуги, овозможувајќи им да се фокусираат на нивните дипломски испити со целосна доверба.

Професионалниот тим се грижи за твојот документ со отстранување на какви било случаи на плагијат, бришење проблематичен текст, ставање цитати или препишување на некои делови на автентичен начин.

Вреди да се напомене дека работата на тимот е готова за значително пократко време отколку што е потребно за рачна корекција на плагијатот, а резултатите се загарантирани.

Како да почнеш?

Започни за неколку минути: без напор започни да ја користиш услугата за отстранување плагијат

 1. Регистрирај се
 2. Прикачи го твојот труд
 3. Провери го трудот со овозможена темелна проверка и научни бази на податоци
 4. Почекај да заврши проверката и нарачај ја услугата.
How to start
Несоодветни референци
speech bubble tail
Проверка на плагијат

Широки бази на податоци

Two column image

Ние секогаш обезбедуваме високо ниво на професионализам, а трудовите што ги уредуваме ја поминуваат проверката на сличноста спроведена од програмата за сличност на текст на твојот универзитет.

Ја одржуваме најголемата база на податоци на научни статии, така што нашата услуга ќе работи совршено без разлика кој софтвер за спречување плагијат го користи твојот универзитет, било тоа да е Compilatio, Turnitin или Tesilink.

Колку брзо ќе го добијам резултатот?

Посветени сме на вршење на услугата за отстранување плагијат во дадениот рок.

За итни случаи, нудиме услуга „последна минута“ која гарантира испорака во рок од 24 часа. Неколку уредници ќе работат на твојот труд за да обезбедат брза проверка. Те молиме распрашај се за достапноста на оваа услуга.

Обезбедена доверливост

Целосна доверливост

Two column image

Ние разбираме дека заштитата на твојата приватност е најважна. Ние гарантираме целосна доверливост со секоја услуга за отстранување плагијати што ја нудиме. Нашиот тим од стручни уредници е посветен на одржување на највисоко ниво на дискреција со сите информации за клиентите, а ние се придржуваме до строги безбедносни мерки за да се осигураме дека личните податоци се чуваат безбедни и сигурни. Ние не споделуваме никакви информации поврзани со твоите документи или идентитет со трети лица. Нашите уредници потпишуваат строги договори за необјавување, гарантирајќи дека твојата работа и лични информации остануваат доверливи во секое време. Исто така, ги преземаме сите мерки на претпазливост за да ги заштитиме нашите системи од каков било неовластен пристап, осигурувајќи се дека документите и податоците се заштитени од какви било потенцијални прекршувања. Ние сме посветени да им обезбедиме на нашите клиенти безбедно и сигурно искуство, а нашата целосна гаранција за доверливост гарантира дека можете да ни верувате дека ќе ги задржиме вашите информации приватни.

Ефективни методи

Како го отстрануваме плагијатот?

Two column image

Општо земено, постојат четири главни методи за отстранување на плагијатот од тезата:

 • Бришење на проблематични делови
 • Додавање цитати кои недостасуваат
 • Правилно препишување на проблематичните делови
 • Корекција на несоодветни цитати

Во повеќето случаи овие методи се применуваат истовремено, на пример, препишување и додавање на цитати што недостасуваат.

Ние секогаш гарантираме најголемо задоволство со нашата работа за отстранување на плагијати. Нашето искуство ни овозможува да обезбедиме безбедна и целосно анонимна услуга.

Цени

Колку чини?

Рок

14 дена

7 дена

3 дена
48 часаs

Цена по страна

Од € 10.95

Од € 12.95 (стандардна цена)

Од € 15.95

Од € 19.45

За една страна се смета 250 зборови од совпаднат текст.

Колкав е дозволениот процент на сличност?

Сличностите во текстот понекогаш се сметаат за плагијат, иако тоа не е секогаш случај. И покрај ова, многу едукатори се уште се потпираат на овој метод. Повеќето професори ќе го одобрат трудот има помалку од 10% сличност. Меѓутоа, за други случаи, следете ги упатствата подолу.

< 10%

Ниско

Генерално, повеќето професори ќе прифатат труд со помалку од 10% сличност.

10%

Средно

Многу е веројатно дека ќе биде побарано да го уредиш трудот.

10-15%

Високо

Ќе биде побарано да го уредиш својот документ или дури и да не го поднесеш.

15-20%

Многу високо

Веројатно нема да ти биде дозволено да го поднесеш трудот.

25%

Неприфатливо

Малку е веројатно дека некој професор ќе го прифати твојот труд.

Алатка во акција

Пример

Initial example

Почетен документ

Edited example

Уреден документ

Заинтересиран си за оваа услуга?

hat
Logo

Our regions