Проверка на плагијати и детектор за вештачка интелигенција се користат во повеќе од 100 земји

Осмели се да истражуваш, осмели се да се обидеш и да погрешиш, расти и еволуирај. Прекрасно напишано дело - наше загарантирано ветување за тебе.
MainWindow
Повеќејазичен
speech bubble tail
Технологија на вештачка интелигенција
speech bubble tail
4.5 на Trustpilot
speech bubble tail
Trustpilot
Зошто да не избереш нас?

Доверливо. Прецизно. Брзо.

Plag им овозможува на академската заедница да избегне плагијат, да ги коригира своите трудови и да постигне најдобри резултати без да се плаши да експериментира.

feature icon
Глобално доверлив

Нашите корисници го сакаат нашиот детектор на плагијати. Затоа, имаме повеќе од 6.000 рецензии на Trustpilot, при што вкупната оценка е „Одличен“.

feature icon
База на научни трудови

Нашите корисници може да ги споредат своите документи со најголемата база на податоци на научни трудови од најпознатите академски издавачи.

feature icon
Поддржува 129 јазици

Ние сме во целост повеќејазични, а исто така и нашите алгоритми. Нашиот детектор на плагијат поддржува 129 јазици.

feature icon
Бесплатна за наставниците

Со задоволство го нудиме нашиот детектор на плагијат бесплатно за образовни цели. Ги покануваме наставниците, предавачите, професорите од училиштата и универзитетите ширум светот да го користат нашиот детектор на плагијат про боно.

Опции

Сите опции во една алатка

Ги откриваме речиси сите видови плагијати
WindowDetection
Copy-paste плагијат
speech bubble tail
Несоодветни референци
speech bubble tail
Парафразирање
speech bubble tail
Придобивки

За студенти

Two column image

Напишете извонредни трудови без напор со нашата услуга. Ние одиме подалеку од едноставно идентификување на плагијат во твојот труд без трошоци. Нашиот тим од квалификувани уредници е исто така достапен за да ги обезбеди потребните подобрувања, обезбедувајќи твојот труд да го достигне својот целосен потенцијал.

  • Бесплатна проверка на плагијат и резултати за сличностИздвој не од останатите детектори на плагијати со нашата посветеност на бесплатната услуга за прва проверка на плагијат. Со нас, можеш без напор да ги оцениш резултатите од проверката пред да донесеш одлука дали да инвестираш во целосен извештај. За разлика од многу други, наш приоритет е твоето задоволство и обезбедуваме транспарентност во процесот.
  • Извештај за сличност на текст со извориСо нашиот детектор на плагијат, ќе добиете соодветни линкови до изворите што одговараат на означените делови во твојот документ. Овие линкови овозможуваат внимателно да ги прегледаш и поправиш сите несоодветни цитати, зборови или парафрази.
  • База на научни трудовиЗаедно со нашата експанзивна отворена база на податоци, ти нудиме можност за вкрстена проверка на твоите датотеки со нашата обемна колекција на научни статии. Нашата база на податоци може да се пофали со преку 80 милиони статии добиени од реномирани академски издавачи, обезбедувајќи сеопфатна покриеност и пристап до богатство на научни знаења.
Придобивки

За предавачите

Two column image

Прифати ја автентичноста и оригиналноста како дефинирачки квалитети на твојот стил на предавање. Сметај на нашата целосна поддршка додека обезбедуваме бесплатен, врвен софтвер за спречување плагијат. Заедно, да ги зајакнеме твоите студенти преку едукацијата.

  • Бесплатен детектор на плагијат за наставници, професори и предавачи Согледувајќи го ограничениот пристап до професионални детектори на плагијати меѓу наставниците, предавачите и професорите ширум светот, развивме бесплатна услуга исклучиво за нив. Нашата сеопфатна понуда не само што вклучува суштинска проверка на плагијат, туку обезбедува и различни методи за проактивно спречување на плагијат. Наша цел е да ги зајакне едукаторите на глобално ниво со тоа што ќе ги опремиме со потребните алатки за одржување на академскиот интегритет и поттикнување на оригиналноста во научната работа.
  • Технологија за пребарување во реално време Нашиот детектор на плагијат поседува извонредна способност да идентификува сличности со трудови објавени пред само 10 минути на популарни веб-страни. Оваа многу вредна карактеристика им овозможува на корисниците ефективно да ги споредуваат своите документи со новообјавените трудови, обезбедувајќи ажурирано и сеопфатно откривање на плагијат. Останете на врвот на академскиот интегритет со нашата врвна технологија.
  • База на научни трудовиЗаедно со нашата експанзивна отворена база на податоци, ти нудиме можност за вкрстена проверка на твоите датотеки со нашата обемна колекција на научни статии. Нашата база на податоци може да се пофали со преку 80 милиони статии добиени од реномирани академски издавачи, обезбедувајќи сеопфатна покриеност и пристап до богатство на научни знаења.
Сведоштва

Тоа е она што луѓето го кажуваат за нас

Next arrow button
Deimantė Gabrielė Gudzinskaitė

11 декември 2023

rating
It is a fantastic tool. It helped me a lot while writing my thesis. I highly recommend.
Arya Fernando

08 декември 2023

rating
one of the best services ever, i have done my first doc no plagiarism found
Antonio Giraldo Botero

04 декември 2023

rating
i like it because it helps me to know when i have done plagarism si i can change it
Hardeolu Enoch Odesola

03 декември 2023

rating
This is the best Plagiarism checking site that I have every used since I have started writing publications in internet.
Martina Galletta

29 ноември 2023

rating
very helpful! it helped to check properly my work on sicaol planning and sustainable development!
Debraj Mitra

27 ноември 2023

rating
Amazing platform which is easy to use and is affordable
Amelija Sokolovskaja

27 ноември 2023

rating
Great website, affordable prices and easy layout to understand
Waseem Khan

27 ноември 2023

rating
Awesome! This has been a great help from this service provider.
Leontic Nikola

25 ноември 2023

rating
Very useful software for plagiarism and paraphrase checking. I use this a lot, and it helps me in creating various documents. 5 of 5!
Phumudzo Sithole

23 ноември 2023

rating
Best application to check for plagiarism ever
Ahmed Abatal

23 ноември 2023

rating
thank you for this great application, very usefull
Prabhat Arora

17 ноември 2023

rating
Great tool recommend to all students, simple process to login and start using. Option to upgrade account gives freedom to choose.
Hamza Mudassir

17 ноември 2023

rating
great applications
Kha Dija

16 ноември 2023

rating
this website is so much helpful for a research project to check plagiarism.
Sumit Suhan

06 ноември 2023

rating
I found this website very useful for my college projects and researches. It helps me a lot to detect plag. Thank you
Addisalem Tadesse

03 ноември 2023

rating
Plagramme is highly regarded for its accuracy, efficiency, and user-friendliness. Plagramme is a reliable and effective tool for anyone who needs to check for plagiarism in their writing.
Harsha Mercer

30 октомври 2023

rating
good work it really gives us all the details accurately
Cam Tu

29 октомври 2023

rating
It's amazing. There are only a few of plagiarism platforms that I can count on and use regularly for my work and study.
ਗੁਰਪ੍ਰੀਤ ਸਿੰਘ

28 октомври 2023

rating
very good results as i used in assignments to check plagiarism and it provide accurate results
Alexander Yesaya

26 октомври 2023

rating
this is the best platform and i trust in this
Next arrow button
Најчесто поставувани прашања

Прашања и одговори

Plag е водечка онлајн платформа посветена на откривање и спречување на плагијат, обезбедувајќи ја автентичноста и оригиналноста на напишаната содржина. Направена од напредни алгоритми и обемни бази на податоци, нашата платформа скенира текстови за сличности со интернет извори и објавени материјали. Нудиме сеопфатен сет на функции, вклучувајќи отстранување на плагијати и проверка на граматиката, дизајнирани да го подобрат квалитетот и прецизноста на твоето пишување. Нашиот сервис на кој му веруваат студентите, наставниците, писателите и бизнисите, штити од потенцијални правни компликации поврзани со плагијат, што ја прави неопходна алатка за одржување на интегритетот во твојата работа.
Нашиот процес започнува со извлекување на текстот од вашата датотека, кој потоа внимателно се споредува со помош на нашите напредни алгоритми за совпаѓање на текст. Овие алгоритми спроведуваат темелно скенирање низ различни бази на податоци кои содржат и јавни и платени документи за пристап. Како резултат на тоа, сите сличности на текстот пронајдени помеѓу вашиот документ и изворните документи се обележани. Дополнително, го пресметуваме процентот на сличен текст, познат како резултат на сличност, заедно со другите релевантни резултати. Конечно, се генерира прониклив извештај за оригиналност, обезбедувајќи сеопфатен преглед на совпаѓањата на сличностите што се наоѓаат во вашиот документ и соодветните изворни документи, придружени со дополнителните резултати.
По прикачување на документот, тој е подложен на сеопфатна споредба со нашата обемна база на податоци за јавно достапни документи и научни статии. Во текот на овој процес, нашите алгоритми за совпаѓање текст вредно ги идентификуваат сличностите помеѓу зборовите во твојот документ и оние кои се присутни во други текстови. Алгоритмот го пресметува процентот на сличност со пребројување на сите совпаѓања, што се нарекува резултат на сличност. Алгоритмите за совпаѓање на текстот не само што ги идентификуваат точните совпаѓања, туку и ги земаат предвид совпаѓањата што може да бидат фрагментирани низ текстот. За да го процениме ризикот од плагијат, се фокусираме на присуството на поголеми континуирани блокови од сличен текст во твојот документ. Дури и еден значаен блок од сличен текст може да укаже на потенцијален плагијат. Оттука, од клучно значење е да се забележи дека документите со релативно низок процент на сличност сепак може да се сметаат за висок ризик врз основа на присуството на значителни текстуални совпаѓања.
Деталниот извештај обезбедува две суштински карактеристики кои ја олеснуваат сеопфатната анализа на твојот документ. Прво, ги бележи сличностите и совпаѓањата во различни бои, овозможувајќи лесна идентификација и диференцијација. Оваа визуелна претстава помага во разбирањето на обемот и природата на плагијат во вашиот документ. Второ, извештајот ти дава можност да ги прегледаш и директно да пристапиш до оригиналните извори на соодветниот текст. Оваа вредна карактеристика ти овозможува да навлезеш подлабоко во изворите и да го потврдиш контекстот и точноста на плагиаризираната содржина. Со пристап до оригиналните извори без напор, добиваш подлабоко разбирање на текстуалните врски и може да донесеш одлуки во врска со соодветното наведување или потребните ревизии.
Со користење на опцијата за бесплатна проверка, ќе добиеш сеопфатен преглед на сличност на текстот, кој се движи од 0-9%, 10-20% или 21-100%. Ова ти го покажува нивото на сличност откриено во твојот документ. Дополнително, имаш можност лесно да го споделиш генерираниот извештај за сличност со твојот едукатор, така овозможувајќи транспарентната комуникација и негувајќи академски интегритет. Понатаму, нашата услуга нуди проверка на плагијат во реално време, што значи дека может веднаш да ја процениш оригиналноста на твојата содржина. Со оваа функција, може проактивно да идентификувате и да одговорите на какви било потенцијални плагијати, овозможувајќи ти да ги направиш потребните ревизии или правилно да додадеш надворешни извори.
Ние ставаме најголем акцент на заштитата на приватноста на личните податоци и документи. Нашата посветеност се должи на принципот дека она што ви припаѓа вам да остане исклучиво ваше. Строго забрануваме употреба на какви било прикачени документи за цели на копирање или дистрибуција во која било форма. Покрај тоа, вашите документи не се вклучени во ниту една компаративна база на податоци. Твоите податоци, заедно со содржината на вашите документи, се целосно заштитени со законски мерки. Пристапот до овие информации е ограничен на вас и нашите овластени вработени, исклучиво со цел да се обезбеди поддршка за корисниците. Ние се придржуваме до строгите упатства за доверливост за да се осигураме дека вашите податоци остануваат безбедни и доверливи во секое време. Вашата доверба во нашата услуга е од најголема важност за нас, и ние ги преземаме сите неопходни чекори за одржување на приватноста и интегритетот на вашите лични податоци.
За помош од нашиот тим за поддршка, само кликнете на копчето „Поддршка“ кое се наоѓа во горниот десен агол на страницата. Алтернативно, можете да контактирате со нас со испраќање е-маил на [email protected]. Бидете уверени, нашиот посветен тим за поддршка веднаш ќе одговори на твоето барање и ќе даде одговор во рок од максимум 12 часа. Го цениме твоето задоволство и сме посветени да ти помогнеме со какви било прашања или грижи што можеби ги имаш.

Ајде заедно да го усовршиме твојот труд

document
Повеќејазичен
speech bubble tail
Технологија на вештачка интелигенција
speech bubble tail
4.5 на Trustpilot
speech bubble tail
Logo

Our regions