Нашата приказна

Основи

Plag ги поканува учениците и наставниците да постигнат најдобри академски резултати без да се плашат да експериментираат. Неуспехот е процес на обидување и растење, додека успехот е крајната цел и посакуваниот исход. Создаваме место кое ве поканува самоуверено да се потрудите и ветува одличен резултат.
About header illustration
Нашата приказна

Основи

Two column image

Основана во 2011 година, Plag е доверлива глобална платформа за спречување плагијат. Нашата алатка е корисна и на студентите, кои се стремат да ја подобрат својата работа, и на наставниците, кои имаат за цел да промовираат академски интегритет и етика.

Користена во повеќе од 120 земји, ние се фокусираме на обезбедување услуги поврзани со текст, особено откривање сличност на текстот (проверка на плагијат).

Технологијата зад Plag е прецизно развиена за да поддржува повеќе јазици, што ја прави првата повеќејазична алатка за откривање плагијати во светот. Со оваа напредна способност, горди сме што нудиме услуги за откривање плагијати на поединци ширум светот. Без разлика каде се наоѓате или на кој јазик е напишана вашата содржина, нашата платформа е опремена да ги задоволи вашите потреби и да обезбеди точно и доверливо откривање на плагијат.

Нашето јадро

Технологија и истражување

Two column image

Компанијата постојано инвестира во создавање на нови технологии за текст и усовршување на веќе постоечките. Покрај тоа што ја нудиме првата повеќејазична алатка за откривање плагијати во светот, ние соработуваме со универзитетите за постојано да ги создаваме и подобруваме нашите алатки и услуги.

Ајде заедно да го усовршиме твојот труд

document
Повеќејазичен
speech bubble tail
Технологија на вештачка интелигенција
speech bubble tail
4.5 на Trustpilot
speech bubble tail
Logo

Our regions