За

Мило ми е што ве запознав

Компанија

Plag.mk е глобален провајдер на услуга за откривање на плагијати, служејќи им на клиенти од повеќе од 90 земји ширум светот. Нашата компанија е фокусирана на давање на усуги поврзани со текст, специфично поврзани со откривање на сличности и проверка за плагијати. Plag.mk ја развива својата технологија од мултијазична перспектива, што ни дозволува да даваме посветени услуги за откривање на плагијати за клиенти во САД, Обединетото Кралство, Франција, Германија, Литванија, Летонија и други земји.

Plag.mk е основана во 2011. Во сопственост е на LLC Lingua intellegens и лоцирана во прекрасниот град во централна Европа, Вилниус, главниот град на Литванија.

За компанијата за плагијати
Технологија за плагијати и истражувања

Технологија и истражување

Оваа компанија постојано инвестира во создавање на нови текст технологии и подобрување на веќе постоечките. Горди сме да ви ја прикажеме првата навистина мултијазична алатка за откривање на плагијати во светот, која ја создадовме додека работевме во мултијазична околина. Plag.mk парнерите со универзитетски клиенти со цел да продолжиме да создаваме и да ги подобруваме нивните алатки и услуги за плагијати и услуги. Ако имате било какви прашања или барања за партнерство, ве молиме пополнете ја контакт формата подолу.


contact info