За студенти

Изгответе брилијантни трудови со помош на нашата алатка

Не само што ќе откриеме плагијат во твојот труд, туку ќе ти понудиме и помош од нашите стручни уредници за да ти помогнат да ги решиш сите проблеми.
StudentWindowDesktop
Бесплатна проверка на плагијат
speech bubble tail
Бесплатна проверка во реално време
speech bubble tail
Детална проверка на плагијат
speech bubble tail
Извештај за сличност
speech bubble tail
Цитирање
speech bubble tail
Проверка во реално време
speech bubble tail
Trustpilot
Бесплатно

Проверка на плагијат

Two column image

Издвој не од останатите детектори на плагијати со нашата посветеност на бесплатната услуга за прва проверка на плагијат. Со нас, можеш без напор да ги оцениш резултатите од проверката пред да донесеш одлука дали да инвестираш во целосен извештај. За разлика од многу други, наш приоритет е твоето задоволство и обезбедуваме транспарентност во процесот.

Технологија

Бесплатна проверка во реално време

Two column image

Оваа опција се покажа како многу вредна бидејќи им овозможува на корисниците да ги споредат своите документи со неодамна објавените трудови, обезбедувајќи релевантност и оригиналност на нивната работа.

Нашиот систем е дизајниран да детектира сличности со трудови што се објавени само пред 10 минути на познати веб-страни. Ова осигурува дека корисниците можат ефективно да ги идентификуваат сите потенцијални совпаѓања со неодамна објавената содржина, овозможувајќи темелна проверка на плагијат и обезбедување на интегритетот на нивната работа.

Прескокни го редот

Приоритетна проверка

Two column image

Оваа функција овозможува да го заобиколиш или прескокнеш редот на чекање и да продолжиш директно напред, ефикасно намалувајќи го времето на чекање.

Потврдата на документот е процес кој бара значителни ресурси и може да потрае значително време за да се заврши. Меѓутоа, со оваа услуга, ја имаш предноста да го прескокнеш чекањето. Искористувајќи ја оваа функција, може да го заобиколиш вообичаениот период на чекање, што овозможува побрз и поцелосен процес на проверка на документите.

Бази на податоци

База на научни трудови

Two column image

Нашата база на научни трудови е единствена база на податоци со повеќе од 80 милиони научни трудови од најпопуларните академски издавачи. Со овозможување на оваа функција ќе можеш да ја провериш твојата работа во однос на содржината на плејадата реномирани издавачи како што се Oxford University Press, De Gruyter, Ebsco, Springer, Wiley, Ingram и други.

Преку нашето партнерство со CORE, нудиме непречен пристап до огромна колекција на истражувачки трудови собрани од бројни провајдери на податоци со отворен пристап. Овие провајдери вклучуваат складишта и списанија, обезбедувајќи сеопфатен и разновиден опсег на научни содржини. Со овој пристап, можеш лесно да истражуваш милиони истражувачки трудови, олеснувајќи ги твоите академски цели и подобрувајќи го твоето знаење во различни области.

Информациите се важни

Темелна проверка

Two column image

Функцијата за темелна проверка на плагијат опфаќа опширно пребарување во базите на податоци на пребарувачите. Со избирање на оваа опција, ќе добиеш попрецизен и поточен резултат за плагијат за твојот документ. Ова темелно испитување обезбедува сеопфатна анализа, не превртен камен во идентификувањето на потенцијалните сличности и давајќи посигурна проценка за оригиналноста на твојата работа.

Бирањето на детална проверка на плагијат нуди значително посеопфатни информации во споредба со редовната проверка. Оваа темелна анализа дава мноштво детални сознанија за дополнително подобрување на интегритетот и оригиналноста на твојата работа. Важно е да се напомене дека поради темелноста на овој процес, деталната проверка може да трае подолго време. Сепак, долгото чекање е добро и вредно за оние кои бараат прецизна и сеопфатна проценка на уникатноста на нивниот документ.

Деталите прават разлика

Детален извештај

Two column image

Со деталниот извештај, имаш можност темелно да ги испиташ оригиналните извори на обележаните сличности во твојот документ. Овој сеопфатен извештај ги надминува едноставните совпаѓања и вклучува парафразирани делови, цитати и какви било случаи на неправилно цитирање. Со обезбедување на овие обемни информации, деталниот извештај дава можност ефективно да ја оцениш својата работа и да ги направиш потребните промени за да го подобриш интегритетот и точноста на трудот. Служи како вреден ресурс за подобрување на квалитетот на твоето пишување и осигурување дека твојот документ ги исполнува највисоките стандарди.

4.2/5
Резултат на поддршка
1 M
Корисници годишно
1.6 M
Прикачувања годишно
129
Поддржани јазици
Сведоштва

Тоа е она што луѓето го кажуваат за нас

Next arrow button
Deimantė Gabrielė Gudzinskaitė

11 декември 2023

rating
It is a fantastic tool. It helped me a lot while writing my thesis. I highly recommend.
Arya Fernando

08 декември 2023

rating
one of the best services ever, i have done my first doc no plagiarism found
Antonio Giraldo Botero

04 декември 2023

rating
i like it because it helps me to know when i have done plagarism si i can change it
Hardeolu Enoch Odesola

03 декември 2023

rating
This is the best Plagiarism checking site that I have every used since I have started writing publications in internet.
Martina Galletta

29 ноември 2023

rating
very helpful! it helped to check properly my work on sicaol planning and sustainable development!
Debraj Mitra

27 ноември 2023

rating
Amazing platform which is easy to use and is affordable
Amelija Sokolovskaja

27 ноември 2023

rating
Great website, affordable prices and easy layout to understand
Waseem Khan

27 ноември 2023

rating
Awesome! This has been a great help from this service provider.
Leontic Nikola

25 ноември 2023

rating
Very useful software for plagiarism and paraphrase checking. I use this a lot, and it helps me in creating various documents. 5 of 5!
Phumudzo Sithole

23 ноември 2023

rating
Best application to check for plagiarism ever
Ahmed Abatal

23 ноември 2023

rating
thank you for this great application, very usefull
Prabhat Arora

17 ноември 2023

rating
Great tool recommend to all students, simple process to login and start using. Option to upgrade account gives freedom to choose.
Hamza Mudassir

17 ноември 2023

rating
great applications
Kha Dija

16 ноември 2023

rating
this website is so much helpful for a research project to check plagiarism.
Sumit Suhan

06 ноември 2023

rating
I found this website very useful for my college projects and researches. It helps me a lot to detect plag. Thank you
Addisalem Tadesse

03 ноември 2023

rating
Plagramme is highly regarded for its accuracy, efficiency, and user-friendliness. Plagramme is a reliable and effective tool for anyone who needs to check for plagiarism in their writing.
Harsha Mercer

30 октомври 2023

rating
good work it really gives us all the details accurately
Cam Tu

29 октомври 2023

rating
It's amazing. There are only a few of plagiarism platforms that I can count on and use regularly for my work and study.
ਗੁਰਪ੍ਰੀਤ ਸਿੰਘ

28 октомври 2023

rating
very good results as i used in assignments to check plagiarism and it provide accurate results
Alexander Yesaya

26 октомври 2023

rating
this is the best platform and i trust in this
Next arrow button

Изгответе брилијантни трудови со помош на нашата алатка

thesis
Проверка на плагијат
speech bubble tail
Logo

Our regions