За предавачите

Моќ за предавачите

Бесплатна професионална услуга за детекција на плагијати за едукатори ширум светот.
До 20 бесплатни документи месечно

или прочитај повеќе

EducatorWindowDesktop
Приоритетна проверка
speech bubble tail
Проверка во реално време
speech bubble tail
База на научни трудови
speech bubble tail
Детален извештај за сличност на текст (плагијат)
speech bubble tail
База на податоци Core
speech bubble tail
Проверка во реално време
speech bubble tail
Trustpilot
Бесплатна проверка на плагијат

Придобивки за едукаторите

Two column image

Со нашата услуга, проверката на кој било текст за потенцијален плагијат и обезбедувањето исход без ризик никогаш не било полесно.

  • Точни и детални резултати
  • Дешифрирање на парафразирање на ниво на вештачка интелигенција, без потреба да се прави некаква механичка работа
  • Речиси инстант проверка - потребни се само неколку минути
Голем опсег

Бази на податоци

Two column image

Ќе извршиме сеопфатна проверка на твојот труд во споредено со сите наши бази на податоци, вклучително и интернет статии и научни статии. Нашата компаративна база на податоци моментално содржи милијарди документи, како што се меѓу другото и веб-страници, статии, енциклопедии, списанија, весници, книги и научни статии.

Технологија

Проверка во реално време

Two column image

Нашиот систем е дизајниран да детектира сличности со трудови што се објавени само пред 10 минути на познати веб-страни. Ова осигурува дека корисниците можат ефективно да ги идентификуваат сите потенцијални совпаѓања со неодамна објавената содржина, овозможувајќи темелна проверка на плагијат и обезбедување на интегритетот на нивната работа.

Оваа опција се покажа како многу вредна бидејќи им овозможува на корисниците да ги споредат своите документи со неодамна објавените трудови, обезбедувајќи релевантност и оригиналност на нивната работа.

Прескокни го редот

Приоритетна проверка

Two column image

Потврдата на документот е процес кој бара значителни ресурси и може да потрае значително повеќе време за да се заврши.

Проверките извршени од сметката на учител ќе имаат приоритет во однос на оние што ги вршат други корисници.

Бази на податоци

База на научни трудови

Two column image

Нашата база на научни статии е единствена база на податоци со повеќе од 80 милиони научни статии од најпопуларните академски издавачи.

Со овозможување на оваа опција ќе може да го провериш својот труд во однос на содржината на плејадата реномирани издавачи како што се Oxford University Press, De Gruyter, Ebsco, Springer, Wiley, Ingram и други.

Преку нашето партнерство со CORE, нудиме непречен пристап до огромна колекција на истражувачки трудови собрани од бројни провајдери на податоци со отворен пристап. Овие провајдери вклучуваат складишта и списанија, обезбедувајќи сеопфатен и разновиден опсег на научни содржини. Со овој пристап, може лесно да истражуваш милиони истражувачки статии, олеснувајќи ги твоите академски цели и подобрувајќи го твоето знаење во различни области.

Информациите се важни

Темелна проверка

Two column image

Функцијата за длабока проверка на плагијат опфаќа опширно пребарување во базите на податоци на пребарувачите. Со избирање на оваа опција, може да добиеш попрецизен и поточен резултат за плагијат за твојот документ. Ова темелно испитување обезбедува сеопфатна анализа, проверувајќи под секој камен во идентификувањето на потенцијалните сличности и давајќи посигурна проценка за оригиналноста на твојата работа.

Деталната проверка на плагијат дава неколку пати подетални информации во споредба со редовната проверка. Сепак, потребно е повеќе време за да се заврши.

Деталите прават разлика

Извештај за плагијат

Two column image

Со деталниот извештај, имаш можност темелно да ги испитаташ оригиналните извори на обележаните сличности во твојот документ. Овој сеопфатен извештај ги надминува едноставните совпаѓања и вклучува парафразирани делови, цитати и какви било случаи на неправилно цитирање. Со обезбедување на овие обемни информации, деталниот извештај ти овозможува ефективно да ја оцениш својата работа и да ги направиш потребните промени за да го подобриш интегритетот и точноста на трудот. Служи како вреден ресурс за подобрување на квалитетот на твоето пишување и осигурување дека твојот документ ги исполнува највисоките стандарди.

4.2/5
Резултат на поддршка
1 M
Корисници годишно
1.6 M
Прикачувања годишно
129
Поддржани јазици
Сведоштва

Тоа е она што луѓето го кажуваат за нас

Deimantė Gabrielė Gudzinskaitė

11 декември 2023

rating
It is a fantastic tool. It helped me a lot while writing my thesis. I highly recommend.
Arya Fernando

08 декември 2023

rating
one of the best services ever, i have done my first doc no plagiarism found
Antonio Giraldo Botero

04 декември 2023

rating
i like it because it helps me to know when i have done plagarism si i can change it
Hardeolu Enoch Odesola

03 декември 2023

rating
This is the best Plagiarism checking site that I have every used since I have started writing publications in internet.
Martina Galletta

29 ноември 2023

rating
very helpful! it helped to check properly my work on sicaol planning and sustainable development!
Debraj Mitra

27 ноември 2023

rating
Amazing platform which is easy to use and is affordable
Amelija Sokolovskaja

27 ноември 2023

rating
Great website, affordable prices and easy layout to understand
Waseem Khan

27 ноември 2023

rating
Awesome! This has been a great help from this service provider.
Leontic Nikola

25 ноември 2023

rating
Very useful software for plagiarism and paraphrase checking. I use this a lot, and it helps me in creating various documents. 5 of 5!
Phumudzo Sithole

23 ноември 2023

rating
Best application to check for plagiarism ever
Ahmed Abatal

23 ноември 2023

rating
thank you for this great application, very usefull
Prabhat Arora

17 ноември 2023

rating
Great tool recommend to all students, simple process to login and start using. Option to upgrade account gives freedom to choose.
Hamza Mudassir

17 ноември 2023

rating
great applications
Kha Dija

16 ноември 2023

rating
this website is so much helpful for a research project to check plagiarism.
Sumit Suhan

06 ноември 2023

rating
I found this website very useful for my college projects and researches. It helps me a lot to detect plag. Thank you
Addisalem Tadesse

03 ноември 2023

rating
Plagramme is highly regarded for its accuracy, efficiency, and user-friendliness. Plagramme is a reliable and effective tool for anyone who needs to check for plagiarism in their writing.
Harsha Mercer

30 октомври 2023

rating
good work it really gives us all the details accurately
Cam Tu

29 октомври 2023

rating
It's amazing. There are only a few of plagiarism platforms that I can count on and use regularly for my work and study.
ਗੁਰਪ੍ਰੀਤ ਸਿੰਘ

28 октомври 2023

rating
very good results as i used in assignments to check plagiarism and it provide accurate results
Alexander Yesaya

26 октомври 2023

rating
this is the best platform and i trust in this
Next arrow button

Моќ за предавачите

education
До 20 бесплатни документи месечно
speech bubble tail
Logo

Our regions