Проверувач За Плагијаторство За Институции

1+ мил.

Документи процесирани
секоја година

API

API можност за
интеграција

640+

Различни
репозиториуми

3 мин.

Просечно времетраење на проверка
за плагијаторство

128

Јазици кои
ги детектираме

Ние нудиме професионална детекција на сличност и решение за превенција на плагијаторство за образовни институции и сите други организации кои имаат потреба од постојана, на висок степен проверка на нивните документи против плагијаторство.

Ние резвивме решение за целосна автоматизација на процесот на превенција од плагијаторство во било која организација. Нашето решение може да биде понудено од различни точки: нашиот веб сајт, преку API или преку решение од трета страна, какво што е Moodle LMS.

Вие исто така ќе бидете обезбедени со институционална сметка/акаунт заради полесно пратење и фино прилагодување на вашиот API. За повеќе детали, молиме контактирајте не користејќи го образецот десно.

Погледнете ги набрзина кратките описи на нашите можности
  • Процесирање на балк документи. Ние нудиме на индустриско ниво можности за процесирање на документи. Развивме флексибилна и скаларна инфраструктура која ви овозможува да проверувате дури милиони документи на година.
  • API решение. Ние нудиме API решение за подобра интеграција на нашата технологија за превенција од плагијаторство со вашата наставна инфраструктура.
  • Moodle LMS plugin. Можете исто така да го користите нашиот plugin за интеграција со вашата Moodle инсталација.
  • Прилагодување. Ние нудиме секакви решенија за прилагодување какви вам би можеле да ви бидат потребни.
  • Целосна мултилингвалност. Гордееќи се со нашата силна мултилингвална ориентација ние нудиме целосно мултилингвално решение на детекција на сличност и превенција од плагијаторство.
  • Институционална сметка-акаунт. Корпоративните клиенти се обезбедуваат со институционален акаунт каде што можат да ги менаџираат корисниците и да ја следат статистиката.
  • Брзо процесирање на документи. Просечен документ се проверува за 3 минути во просек.
Проверувач За Плагијаторство За Институции

Листа на детектирачки јазици

Абхазиски, Африкаан, Акан, Албански, Арапски, Арменски, Ассамски, Ајмара, Азербајџански, Башкир, Баскиски, Белоруски, Бенгали, Бихари, Бислама, Бретонски, Бугарски, Каталонски, Корзикански, Хрватски, Чешки, Дански, Дхвехи, Холандски/Фламански, Англиски, Есперанто, Естонски, Фарое, Фиџиски, Фински, Француски, Фризиски, Галициски, Грузиски, Германски, Грчки, Гуарани, Гујарати, Хаитски, Хауса, Хибру, Хинди, Унгарски, Исландски, Игбо, Индонезиски, Интерлингва, Инупиак, Ирски, Италијански, Јавански, Канада, Казак, Киниарванда, Корејски, Курдски, Киргиски, Латински, Латвиски, Лингала, Литваниски, Луганда, Македонски, Малагаси, Малајски, Малтешки, Манкс, Маори, Марати, Монголски, Науру, Непалски, Норвешки, Нуања, Чичева, Оккитан, Оромо, Пенџаби, Персиски, Полски, Португалски, Пушто, Квечуа, Романски, Молдавски, Руски, Самоански, Санго, Санскритски, Шкотски, Шкотски Галски, Србски, Сесото, Јужен Сото, шона, Синди, Сисвати, Словачки, Словенски, Сомалиски, Шпански, Судански, Свахили, Шведски, Тагалог, Таџик, Тамилски, Татарски, Телугу, Таи, Тонга, Тсонга, Тсвана, Турски, Туркменски, Ајгур, Украински, Урду, Узбекистански, Венда, Виетнамски, Волапук, Велшки, Волоф, Ксоса, Јидиш, јоруба, Зуанг, Зулу.

Побарајте Понуда

Вашето Име (задолжително внеси)

Вашата Институција (задолжително внеси)

Вашаот Е-пошта (задолжително внеси)

Тема

Вашата Порака

Докажете дека не сте робот
[recaptcha]