Компанија

Plag.mk е глобален провајдер за услуги на детекција на плагијаторство, опслужувајќи клиенти во повеќе од 90 земји широм светот. Нашата компанија е фокусирана на понуда на услуги поврзани со текст, специјално насочени кон детекција на сличност и проверка за плагијаторство. Plag.mk ја развива својата технологија од мулти-јазична перспектива, што ни овозможува да ги понудиме наменетите услуги на детектирање на плагијати на клиенти во САД, Велика Британија, Франција, Германија, Литванија, Латвија и други земји. Со цел на обезбедување на најдобра достапна мулти-јазична технологија, нашата компанија служи како национален систем за детекција на плагијаторство во земји како Литванија и Латвија.

Plag.mk е основана во 2011. Во посед е на LLC ACVK и е лоцирана во чудесниот централно-европски град Вилнус, главниот град на Литванија.

детекција на плагијаторство

Технологија и Развој

Компанијата постојано инвестира во креација на нови текст технологии и ги подобрува веќе постоечките. Се гордееме што можеме вам да ви ја представиме првата светска мулти-јазична алатка за откривање на плагијати, која ја креиравме работејќи во мултинационално опкружување. Plag.mk се здружува со универзитетски клиенти со цел за континуирано креирање и подобрување на алатките за текст и детекција на плагијати и услуги. Ако имате било какви прашања или предлози за партнерство, ве молиме да го пополните контакт формуларот подолу.

детекција на плагијати

Контактирајте не

Име (задолжително внеси)

Е-пошта (задолжително внеси)

Тема

Вашата порака

Докажете дека не сте робот
[recaptcha]

откривање на плагијати